Bespreek jouw klimaatproject tijdens een coffee corner

Heb je een innovatief project op stapel staan dat bijdraagt aan de hoge klimaatambities van de stad? Overweeg je het project in te dienen voor een subsidie via het Klimaatfonds? Schrijf je dan voor 9 maart in voor een van de online coffee corners om jouw project te bespreken. De coffee corners vinden plaats op 17 en 18 maart.

  • Professionals, Ondernemers, Bewoners
  • 17/03/2022, 08:00 uur - 18/03/2022, 15:00 uur

Antwerpen wil een voortrekkersrol blijven spelen in de strijd tegen klimaatopwarming. Dat blijkt uit de hoge ambities in het Klimaatplan 2030. Bedrijven, organisaties en bewoners(collectieven) kunnen hieraan meewerken. Via het Klimaatfonds Antwerpen subsidieert de stad ambitieuze en straffe klimaatprojecten die echt het verschil kunnen maken. 

In 2022 zijn er 2 nieuwe projectoproepen gelanceerd: een open oproep Antwerpen Klimaatstad en een thematische oproep ‘klimaatadaptatie op private percelen’ voor professionals. 

Heb je een project dat je graag wil indienen voor een van beide oproepen? Dan kan je het individueel voorstellen aan een projectleider van de stad tijdens een online coffee corner op 17 of 18 maart. Met de feedback uit dit gesprek, kun je jouw dossier nog sterker maken vooraleer je het indient bij het Klimaatfonds. Zo maak je meer kans op een subsidie.

Bereid je voor op een coffee corner

Een coffee corner is een gericht gesprek over jouw projectvoorstel. Om het gesprek goed te kunnen voorbereiden, vragen we dat je jouw (voorlopig) aanvraagformulier bezorgt bij de inschrijving voor de coffee corner. 
Gebruik daarvoor het sjabloon dat je vindt  bij de oproep waarvoor je wil inschrijven of hieronder op deze pagina. Laad dit ingevuld aanvraagformulier op in het inschrijvingsformulier voor de coffee corner. 

Inschrijven voor een coffee corner

De coffee corners vinden plaats op 17 en 18 maart. Schrijf je in voor 9 maart via dit inschrijvingsformulier. Je kan een voorkeur van tijdslot aanduiden. We houden hiermee zo veel mogelijk rekening bij de opmaak van de planning. Op 10 maart ontvang je een mail met de afspraak en de vergaderlink. 

Meer info

Je kan je  vragen stellen via duurzame.stad@antwerpen.be

Aanvraagformulieren

Hieronder vind je het sjaboon van een aanvraagformulier voor de open oproep en sjabloon voor de thematische oproep. Download het juiste sjabloon, vul het bestand zo goed mogelijk in en voeg het toe bij jouw inschrijving voor een coffee corner.

14 apr.
Nieuwe open oproep voor klimaatprojecten

Professionals, Ondernemers, Bewoners

Lees meer

15 apr.
Thematische oproep voor professionals: Klimaatadaptatie op private percelen

Ondernemers, Bewoners

Lees meer

Iets fout of onduidelijk in dit artikel

Laat het ons weten