Zoom in op je dak

Bekijk hier de Antwerpse thermografische kaart, de groendakkaart, zonnekaart en bijhorende rekenmodules. Zo weet je of isolatie, zonnepanelen of een groendak een nuttige investering zijn voor jou.

Ook jouw dak is geld waard!

Woon je in Antwerpen of één van de districten, ontdek dan nu welke slimme én duurzame verbeteringen je kan doorvoeren op je dak. Isoleer je dak en voorkom onnodig warmteverlies. Plaats zonnepanelen en bespaar aanzienlijk op je energieverbruik. Of maak van je dak een groen dak, waardoor je gezonder en koeler de zomer doorkomt.

Alles wat je hoeft te doen is je adres ingeven en je bent vertrokken. Aan de hand van 'mijn dossier' krijg je een duidelijk overzicht van de mogelijkheden van je dak.

Check hier de mogelijkheden voor jouw dak!

Isolatie, zonnepanelen, groendaken. Met deze tool krijg je een goed overzicht wat het je zal kosten.

Check je dak! 

De drie verschillende kaarten op de website geven je meer in de diepte een zicht op isolatie, groendakpotentieel en zonne-opbrengst. Deze kaart toont enkel de gegevens voor het grondgebied van Antwerpen en de districten.

Verbouwadvies of factuuradvies op maat nodig? Breng dan een bezoek aan een woonkantoor. Je leest hier hoe je een afspraak bij het woonkantoor maakt.

De website Zoom in op je dak werd ontwikkeld met de steun van de Europese Unie via het programma Interreg IVB.

De gegevens op deze site geven een indicatie weer van de mogelijkheden van je dak en mogen niet als absolute cijfers of voor wetenschappelijke doelen gebruikt worden.Wij respecteren het recht op privacy. In principe kan men zonder kennis en interpretatie van je dakbedekking en de temperatuur onder je dak geen uitspraak doen over de isolatiegraad van je dak.

Maar wens je toch je woning te laten verwijderen uit deze kaart, dan kan je dit doen door een mail te sturen naar info@antwerpenvoorklimaat.be.
 

 

Gratis advies bij jouw energie- en renovatievragen

Lees meer

Renoveren én isoleren met de Mijn VerbouwLening

Lees meer

Iets fout of onduidelijk in dit artikel

Laat het ons weten